Brabrand Fysioterapi

Ring på +45 86 26 00 30
cropped-favicon-2.png
Ring på +45 86 26 00 30

Virksomhedsordning

Virksomhedsordning

Pris efter aftale/ Kontakt for samlet tilbud

Drømmer du om at få en virksomhed, hvor dine ansatte sjældent er syge, og hvor de trives i et godt og produktivt miljø? Så kan du med fordel lave en virksomhedsordning her hos os. Vi er et team af professionelle og kompetente fysioterapeuter, som står klar til at tilbyde forskellige behandlinger hos både store og små virksomheder. Vi garanterer, at du vil kunne mærke en forskel med det samme, hvorfor du ikke bør tøve med at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at lave en virksomhedsordning hos dig.

Vi skræddersyr en virksomhedsordning lige efter jeres behov

I dag foregår rigtig meget arbejde i en kontorstol foran en computerskærm. Arbejdsdagene er lange og typisk ikke særlig aktive. Dette resulterer desværre ofte i diverse former for arbejdsskader i forskellige grader. Det kan eksempelvis være en skade i skulderen eller spændingshovedpine – alt sammen noget, som vi hos Brabrand Fysioterapi står klar til at udbedre.

Vi er en række af veluddannede og erfarne fysioterapeuter, som står klar til at skræddersy en virksomhedsordning, som passer til lige netop jeres behov. I samarbejde med dig og resten af dit team finder vi ud af, hvilke former for behandlinger der skal tilbydes, samt hvor ofte vi skal komme ud på jeres arbejdsplads. Vi kan selv medbringe briks og andet udstyr, hvilket gør det meget nemt for dig.

Det vigtigste for os er, at vi kan gøre en forskel hos jer, hvorfor vi altid imødekommer arbejdspladsens ønsker og behov på bedst mulige vis. Vi rådgiver og vejleder naturligvis gerne, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for en virksomhedsordning, der gør en forskel.

Vi fremmer medarbejdernes produktivitet og trivsel

Der er selvfølgelig flere fordele ved at gøre brug af fysioterapi. Det påvirker ikke bare det enkelte menneskes livskvalitet og funktionsdygtighed, det bidrager også positivt til virksomheden på flere parametre. Først og fremmest kan vi være med til at forebygge og behandle arbejdsskader, og andre små skavanker, som dine ansatte døjer med. Dette resulterer i sunde og raske medarbejdere, som er mindre syge, og som derfor yder sit maksimale hver eneste dag.

Derudover vil et godt helbred med stor sandsynlighed være med til at fremme medarbejdernes trivsel, hvilket i de fleste tilfælde smitter af på produktiviteten. Hvis du ønsker at effektivisere din virksomhed ved at skabe de bedste rammer for dine ansatte, er dette altså en god løsning. Det kan med andre ord godt betale sig at lave en virksomhedsordning hos os.

Ring for flere oplysninger om virksomhedsordning

Hvad enten der er tale om en større eller mindre virksomhed, så kommer vi gerne og skræddersyr en aftale, som passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi kan stå til rådighed med de behandlinger og i lige det tidsrum, der ønskes. Det vigtigste for os er nemlig at gøre en forskel for lige netop jeres virksomhed.

Hvis du kunne tænke dig flere oplysninger, så er du velkommen til at kontakte klinikken allerede i dag. Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30 eller booke tid online

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du brug for hjælp?

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling

Du kan altid finde os på klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere