Brabrand Fysioterapi

Ring på +45 86 26 00 30
cropped-favicon-2.png
Ring på +45 86 26 00 30

Massage

Massage

Døjer du med spændingshovedpine eller nedsat bevægelighed? Så kan den rette massagebehandling være med til forbedre og typisk endda helt fjerne dette. Hos Brabrand Fysioterapi tilbydes massage til alt fra helt små børn til ældre mennesker, som ønsker en behandling i kompetente hænder.

Vi er et team af veluddannede fysioterapeuter, som har god erfaring inden for massagebehandlinger, hvilket gør os i stand til at hjælpe mange forskellige kunder. Hos os kommer dine ønsker og behov i første række. Du må derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte vores klinik, hvis du eksempelvis drømmer at slippe af med din spændingshovedpine.

Massage er en god og effektiv behandlingsform

Massage er en god behandlingsform, som kan anvendes ved mange forskellige tilfælde. Det kan bruges til at forbedre både akutte og mere længerevarende skader. Det overordnede formål ved en massagebehandling er at øge blodgennemstrømningen, fjerne ophobningen af affaldsstoffer og mælkesyre samt at stimulere til både nedsat stress og spænding i kroppen. Med andre ord kan massage anvendes til at styrke kredsløbet, lindre muskelsmerter og øge bevægeligheden.

Det er en effektiv metode til behandling af forskellige skader forårsaget af eksempelvis sport eller dårlige arbejdsstillinger. Typisk vil du kunne mærke en forskel allerede efter få behandlinger. Får du en regelmæssig behandling med massage, kan det bidrage til øget velvære og overskud. Derudover er behandlingen et godt supplement til andre former for fysioterapeutiske behandlinger.

Vi tilrettelægger altid behandlingen i samarbejde med dig

Hos os er kunder med skader i alle omfang velkomne – vi står nemlig klar til at give både en enkelt omgang massage eller et længerevarende behandlingsforløb afhængig af dine behov. Idet massage både kan være en hjælp til at blive afstresset eller som udbedring af skader, er årsagerne til at få massage typisk meget forskellige fra kunde til kunde.

Vi starter altid enhver behandling med, at du kontakter os, hvorefter vi indkalder til en konsultation. Her får vi os en god snak og undersøger problematikken yderligere. Det er vigtigt for os, at vi forstår dine behov bedst muligt, hvorfor vi sætter god tid af til konsultation. Efter vi har haft en god konsultation, tilrettelægger vi i samarbejde med dig et behandlingsforløb, som matcher dine ønsker og behov.

Ring for at lave en aftale hos os

Hvis du lider af stress og trænger til at komme helt ned i gear, kan massage være den rette behandlingsmetode for dig. Derudover kan en massagebehandling både være effektivt forebyggende eller forbedre diverse former for skader. Det kan derfor godt betale sig at få en god omgang professionel massage for de fleste.

Her på siden finder du en professionel virksomhed bestående af kompetente fysioterapeuter, som kan tilbyde en behandling, som passer til lige dine behov. Vores store erfaring inden for faget bevirker, at du kan føle dig helt tryg i vores hænder.

Kunne du tænke dig at høre nærmere eller lave en aftale med en af vores dygtige fysioterapeuter, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Du kan ringe til klinikken på telefon: 86 26 00 30, eller du kan booke tid online.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ofte søgte problemstillinger

Har du brug for hjælp?

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling

Du kan altid finde os på klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere