Om Brabrand Fysioterapi

Hos Brabrand Fysioterapi står vi klar til at give dig den behandling, som du har brug for. Teamet bag virksomheden består af Benjamin og Sönke, som begge er kompetente og professionelle fysioterapeuter. Vi har den rette viden og god erfaring til at tilbyde mange forskellige behandlinger, afhængigt af hvad den pågældende kunde har brug for.

Vi kan udbedre alt fra skulderskader til spændingshovedpine og stress. Hvis du er på udkig efter en dygtig fysioterapeut, så kan du med andre ord med fordel kigge forbi vores klinik. Hos os er alle slags kunder i alle aldre velkomne.

Veluddannede og dygtige fysioterapeuter

I vores klinik vil du blive mødt af dygtige fysioterapeuter, som brænder for faget og for sit arbejde. Vi ønsker altid at give vores kunder den mest optimale behandling efter deres individuelle behov, således at problematikken kan blive udbedret hurtigst muligt. Vi er begge veluddannede, hvilket betyder, at vi har den rette viden på området.

Du vil altså altid være i trygge hænder, når du får en behandling her hos os. Vi er desuden medlem af Danske Fysioterapeuter, hvilket er din garanti for, at behandlingerne er optimalt udført hver gang. Vi står klar til at tilbyde en række forskellige professionelle behandlinger inden for:

Hos os sættes dine behov i centrum for behandlingen

En normal behandling foregår i tre forskellige trin i vores klinik: kontakt, konsultation og behandling. Når du har kontaktet os, vil du blive indkaldt til første konsultation, hvor vi har en indledende snak og undersøgelse af lige netop din problematik. Derefter foretager vi behandlingen og planlægger et behandlingsforløb i samarbejde med dig. Vi står klar med kompetent vejledning under hele forløbet, hvor du til hver en tid kan få svar på eventuelle spørgsmål.

Vi ønsker at give alle kunder en god og professionel oplevelse i vores klinik. Derfor går vi meget op i, at der er styr på tingene, at vores lokaler er indrettet med en god atmosfære, og at der sættes god tid af til hver enkelt kunde. Vi mener nemlig, at disse ting er forudsætninger for, at du som kunde får den mest optimale oplevelse her hos os. Vi overholder naturligvis altid vores aftaler og skræddersyr en behandling efter dine ønsker.

Kontakt os for svar på eventuelle spørgsmål

Sidder du tilbage med spørgsmål, som du ønsker at få svar på, så kan du muligvis finde dem ved at klikke rundt her på siden. Her finder du mere uddybende information om de forskellige behandlinger, priser og meget mere. Vi står altid klar til at give dig den professionelle behandling, som du har brug for. Dette gælder uanset om du er ung eller ældre, og om din skade er af større eller mindre omfang.

Hvis du ønsker svar på yderligere spørgsmål, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30. Hvis du vil bestille tid til en behandling, så kan du gøre det nemt online lige her på siden.

Lad os hjælpe dig med at få det bedre hurtigere.

Mød vores personale

Benjamin

Autoriseret fysioterapeut, Osteopat stud. & Akupunktør

Sönke

Autoriseret fysioterapeut & Akupunktør

Dorthe

Autoriseret fysioterapeut & Akupunktør

Morten

Autoriseret fysioterapeut & Akupunktør

Oksana Pljusnina

Autoriseret fysioterapeut & massør

Lene Andersen

Massør & pensioneret fysioterapeut

Joan

Sekretær

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling.