Brabrand Fysioterapi

Ring på +45 86 26 00 30
cropped-favicon-2.png
Ring på +45 86 26 00 30

Fysioterapi med henvisning

Fysioterapi med henvisning

Få en fuld funktionsdygtig krop ved hjælp af fysioterapi

I dag arbejder og lever vi danskere længere, hvilket gør det endnu mere vigtigt, at du sørger for at holde din krop sund og fuldt funktionsdygtig. Som fysioterapeuter er vores job netop at hjælpe alle folk af med skader og skavanker, så kroppen kan holde til flere opgaver i længere tid. Dette gør vi igennem bevægelse, træning og kompetent behandling, hvor der er fuldt fokus på lige netop dine ønsker og behov.

Vi kan både være med til at forebygge og helbrede mange forskellige skader, så du bør aldrig holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi står parat til at hjælpe alle kunder – børn, unge, voksne, ældre – som ønsker en professionel fysioterapeutisk behandling. Hos os er der garanti for, at du bliver raskere, stærkere og sundere, end du var, da du kom. Vores mål er at sikre den bedste livskvaliteten for dig uanset din livssituation.

Spar penge ved at benytte dig af fysioterapi med henvisning

Hvis du døjer med ømme muskler eller led, som du drømmer om at få bugt med, så står vi altid klar med en kompetent behandling, der passer til lige netop dine behov. Du kan med fordel tage forbi dine egen læge inden for at blive tilset, men også for at få en henvisning. Med en henvisning fra din egen læge, kan du nemlig modtage tilskud fra det offentlige på din fysioterapibehandling.

I vores klinik har vi overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at der ydes tilskud til fysioterapi med henvisning fra din læge. Vi tilbyder naturligvis også behandling, hvis ikke du har en henvisning. Vores priser og tilskud varierer, alt efter om du har en henvisning eller ej. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, har du desuden mulighed for et tilskud derfra, uanset om du har en lægehenvisning eller ej.

Kontakt os for at høre meget mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af fysioterapi med henvisning? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Hos os sker en normal behandling i tre trin: kontakt, konsultation og behandling. Vi står klar til at høre om dine udfordringer, så vi kan hjælpe dig med at få din fulde funktionsdygtighed og livsglæde tilbage.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30 eller booke tid online

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ofte søgte problemstillinger

Har du brug for hjælp?

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling

Du kan altid finde os på klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere