Akupunktur

Drømmer du om at få en smertelindring et særligt sted på kroppen? Det kan eksempelvis være, du døjer med smerte i skulderen eller ryggen, hvilket akupunktur med stor sandsynlighed kan afhjælpe. Hos Brabrand Fysioterapi er vi kompetente til at udføre akupunkturbehandlinger som metode til at udbedre forskellige lidelser.

Behandlingen foregår, ved at tynde nåle stikkes ind i muskler og hud, hvilket medfører både øget blodgennemstrømning, smertelindring og afspænding af musklerne. Behandlingen bør være smertefri, og er effektiv i mange forskellige situationer. Her hos os tilbydes akupunktur til alle kunder.

Få stimuleret nervesystemet ved hjælp af akupunktur

Formålet ved akupunktur er at stimulere nervesystemet, hvilket sker, når de tynde nåle stikkes ind i huden og musklerne. Her aktiveres kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer, som vil bidrage positivt til kroppens funktionalitet. Du vil typisk kunne mærke stimuleringen i form af varme og en prikken eller let sovende fornemmelse, de steder, hvor nålene sættes fast.

Normalt sætter vi mellem fire og otte nåle ind i de områder, som er relaterede til dine symptomer. Nålene lader vi sidde i cirka 20 minutter, hvorefter de fjernes igen. I nogle tilfælde lader vi nålene sidde, som så efterfølgende selv vil falde ud efter noget tid. Akupunktur er en effektiv behandling, som bør vise resultater efter tre til fem behandlinger. Hvis dette ikke er tilfældet, sørger vi naturligvis for at skræddersy en anden behandling, så du kan få bugt med dine skader. Vi kan tilbyde mange forskellige professionelle behandlinger, og vi garanterer, at du altid vil være i trygge hænder her hos os.

Derfor bør du vælge en fysioterapeut til behandlingen

De fleste, som får en akupunkturbehandling, vil først og fremmest kunne mærke en forbedret nattesøvn. Efter blot få behandlinger vil du derudover typisk kunne mærke en reduktion af dine smerter, som ikke længere vil være en lige så stor hindring i din hverdag. Du vil altså få en mere funktionsdygtig krop, som kan klare opgaver, du tidligere havde problemer med. Akupunktur kan med andre ord være med til at forandre din hverdag markant.

Du kan med fordel søge hjælp hos en fysioterapeut, hvis du ønsker en behandling med akupunktur. Med vores sundhedsfaglige uddannelse har vi en stor viden om kroppen, som vi kan bruge til at vurdere, om akupunktur er en ideel behandlingsmetode for dig. Dette vurderer vi naturligvis altid i konsultation med dig, hvor vi sætter dine ønsker og behov i centrum for behandlingsforløbet.

Kontakt os for nærmere information

En akupunkturbehandling er til dig, som døjer med smerte et eller flere steder på kroppen. Behandlingen er effektiv og kan udføres i mange forskellige situationer. Det er kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer, som aktiveres og udbedrer problematikken. Du bør vælge en fysioterapeut til at udføre behandlingen, idet vi har en stor og samlet viden om kroppen generelt, som vi kan bruge til at sammensætte den mest ideelle behandling til dig.

Hvis du kunne tænke dig nærmere information, så er du velkommen til at kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30. Ønsker du at booke tid, kan du gøre det nemt og hurtigt online.

Vi ser frem til at finde den rette behandling til dig.

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling.