Brabrand Fysioterapi

Ring på +45 86 26 00 30
cropped-favicon-2.png
Ring på +45 86 26 00 30

Akupunktur

RAB-godkendt
Akupunktur

Priser

Kan akupunktur hjælpe dig?

Shiva er vores RAB-godkendte akupunktør. Hun er uddannet akupunktør indenfor klassisk kinesisk medicin ved Danmarks Akupunkturuddannelse. Her har hun været i mesterlære med fokus på praktisk erfaring og klinisk superversion under hele uddannelsen. Hun har oparbejdet en bred erfaring med behandlinger af mange forskellige lidelser, og har specialiseret sig i migræne, angst og depression, men har også gode erfaringer med smertebehandling (fx. nakke-, kæbe- og skulderspændinger) samt immunstyrkende behandlinger.   

Hendes behandlinger omfatter cupping, gua sha, TENS og akupressur massage. Shiva er RAB (Registreret Alternativ Behandler) godkendt behandler, og akupunktør ved Dansk Behandlerforbund.  

Shiva arbejder sideløbende som underviser på Danmarks Akupunkturuddannelse.

 

Vil min forsikring betale akupunktur hos jer? 

Hvis du har fået en bevilling fra dit forsikringsselskab til akupunktur, er der en god sandsynlighed for at du kan bruge os. Vi samarbejder med langt de fleste forsikringsselskaber og vores behandler er RAB-certificeret, hvilket er et krav fra de fleste forsikringer.

 

Hvad kan jeg forvente til behandlingen? 

Til første behandling vil der blive lavet en grundig gennemgang af dine gener og behandleren vil få en god og dybdegående forståelse af dit helbred og hvordan hun kan hjælpe dig. Akupunktørens primære arbejdsredskaber er akupunkturnåle, men der ud over bruger hun også cupping, gua sha, TENS, varme og akupressur massage. Første behandling vare som regel 90 minutter og de efterfølgende ca. 60 minutter

Lidt om akupunktur

Formålet ved akupunktur er at stimulere nervesystemet, hvilket sker, når de tynde nåle stikkes ind i huden og musklerne. Her aktiveres kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer, som vil bidrage positivt til kroppens funktionalitet. Du vil typisk kunne mærke stimuleringen i form af varme og en prikken eller let sovende fornemmelse, de steder, hvor nålene sættes fast. 

Normalt sættes der 15-20 nåle i forskellige steder i kroppen. Nålene lader vi sidde i cirka 30 minutter, hvorefter de fjernes igen. I nogle tilfælde lader vi nålene sidde, som så efterfølgende selv vil falde ud efter noget tid. Akupunktur er en effektiv behandling, som bør vise resultater efter tre til fem behandlinger. Hvis dette ikke er tilfældet, sørger vi naturligvis for at skræddersy en anden behandling, så du kan få bugt med dine skader. Vi kan tilbyde mange forskellige professionelle behandlinger, og vi garanterer, at du altid vil være i trygge hænder her hos Brabrand fysioterapi.

 

Typiske effekter af behandlingen: 

De fleste, som får en akupunkturbehandling, vil først og fremmest kunne mærke en forbedret nattesøvn. Efter blot få behandlinger vil du derudover typisk kunne mærke en reduktion af dine smerter, som ikke længere vil være en lige så stor hindring i din hverdag. Du vil altså få en mere funktionsdygtig krop, som kan klare opgaver, du tidligere havde problemer med. Akupunktur kan med andre ord være med til at forandre din hverdag markant. 

Du kan med fordel søge hjælp hos vores RAB-godkendte akupunktør, hvis du ønsker en behandling med akupunktur. Gennem uddannelsen har vores akupunktør fået en stor viden om kroppen, som hun kan bruge til at vurdere, om akupunktur er en ideel behandlingsmetode for dig. Dette vurderes naturligvis altid i konsultation med dig, hvor dine ønsker og behov er i centrum for behandlingsforløbet. 

Kontakt klinikken for flere informationer 

En akupunkturbehandling er til dig, som døjer med smerte et eller flere steder på kroppen. Behandlingen er effektiv og kan udføres i mange forskellige situationer. Det er kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer, som aktiveres og udbedrer problematikken. Du bør vælge en RAB-godkendt akupunktør til at udføre behandlingen, idet de har en stor og samlet viden om akupunktur, som kan bruges til at sammensætte den mest ideelle behandling til dig. 

Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30 eller booke tid online 

Vi ser frem til at finde den rette behandling til dig. 

Kontakt klinikken for flere informationer

En akupunkturbehandling er til dig, som døjer med smerte et eller flere steder på kroppen. Behandlingen er effektiv og kan udføres i mange forskellige situationer. Det er kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer, som aktiveres og udbedrer problematikken. Du bør vælge en fysioterapeut til at udføre behandlingen, idet vi har en stor og samlet viden om kroppen generelt, som vi kan bruge til at sammensætte den mest ideelle behandling til dig.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30 eller booke tid online

Vi ser frem til at finde den rette behandling til dig.

Har du brug for hjælp?

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling

Du kan altid finde os på klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Sönke Dieter Bohlmann

MSc. Pain Science; Exam. MPT Fysioterapeut; Smertevejleder

Kompetenceprofil

Sönke er svaret ved intense, komplekse og/eller langvarige smerteproblematikker der nedsætter din funktionalitet og/eller livskvalitet. Ved at tage sig ekstra tid til den første behandling og igennem en helhedsorienteret men evidensbaseret tilgang kan i komme i mål hurtigt og effektivt.

Sönke har en mastergrad i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling fra Aalborg Universitet og har arbejdet som fysioterapeut på klinik siden 2015. Han holder foredrage og workshops vedr. smerter siden 2020 og pt tager han sin diplom i fysioterapi (MT).

Efteruddanelser & kurser

Igangværende:

 • Diplomuddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi (MT)

Afsluttet:

 • MSc. Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling
 • Exam. MPT Fysioterapeut
 • Differentialdiagnostik (MT)
  • Neurologi
  • Reumatologi
  • Spinalkirurgi
  • Medicinske Sygdomme
 • McKenzie (A & B) 
 • Smertekursus 2.0 (v. Lars Avemarie)
 • Trænerlicens (TRX)
 • Akupunktur (Western Medical Acupuncture)