Brabrand Fysioterapi

Ring på +45 86 26 00 30
cropped-favicon-2.png
Ring på +45 86 26 00 30

Fysioterapi uden henvisning

Fysioterapi uden henvisning

Har du brug for en fysioterapeutisk behandling, men har du ingen henvisning fra din læge? Bare rolig – hos Brabrand Fysioterapi tilbydes behandling til alle kunder uden henvisning. Vi er en professionel klinik, bestående af veluddannede fysioterapeuter, som har den rette erfaring og kompetence til at tilbyde skræddersyede behandlinger.

Hos os er både unge og ældre velkomne, og vi tager os gerne af både korte og lange behandlingsforløb. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte klinikken, hvis du har brug for fysioterapi uden henvisning.

Kunder i alle aldre kan modtage fysioterapi uden henvisning

Vi er en professionel klinik med brede kompetencer inden for faget. Derfor er vi i stand til at tilbyde behandling af både børn, unge, voksne og ældre mennesker. Vores job er at tilrettelægge en behandling, hvor vi i samarbejde får din krop til at fungere bedst muligt. Dette sker gennem træning, bevægelse og behandling i vores klinik.

Hvis du ikke har en henvisning til en fysioterapeut fra din egen læge, så er de ikke et problem her hos os. Vi tilbyder nemlig også behandling af kunder uden henvisning, på samme måde som vi tilbyder behandling til vores kunder med henvisning. Det kan eksempelvis være, at der er opstået en akut situation, som skal behandles hurtigst muligt.

I sådan et tilfælde vil det være fordelagtigt at gøre brug af fysioterapi uden henvisning. Vi gør opmærksom på, at priserne kan variere, alt efter om du har en henvisning eller ej. Dog ydes der altid tilskud fra Sygeforsikring Danmark, uanset om du har en henvisning eller ej.

Vi udbedrer både små skavanker og alvorlige skader

Her i klinikken arbejder vi med det overordnede mål om at forbedre den enkelte kundes funktionsdygtighed. Dette kan ske igennem både forebyggende eller helbredende behandlinger, hvor din krop vedligeholdes på bedst mulig vis. Uanset om du døjer med små skavanker eller har været ude for en mere omfangsrig knæskade, så står vi klar med den rette behandling efter dine behov.

I dagens Danmark er det særligt vigtigt at have en så funktionsdygtig krop som muligt. Vi både lever og arbejder længere, hvilket stiller krav til bevægeapparatet. Hvis du går rundt med en lille skavank, så kan du altså med fordel kigge forbi vores klinik og få det behandlet, inden det udvikler sig til en mere alvorlig skade, som kan have omfattende følger. Vi ønsker at gøre din livskvalitet så høj som mulig, hvor din krop ikke hindrer dig i hverdagen.

Kontakt klinikken for flere informationer

Hvis du ønsker flere informationer om, hvad vi kan tilbyde af behandlinger inden for fysioterapi uden henvisning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi hører om dine ønsker og behov. Hos os indkalder vi altid til en undersøgende konsultation, inden behandlingen påbegyndes, hvilket er din sikkerhed for, at du får den behandling, du har brug for.

Du kan kontakte klinikken på telefon: 86 26 00 30 eller booke tid online

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ofte søgte problemstillinger

Har du brug for hjælp?

Kom i kontakt med os

Ring til os eller book en tid allerede i dag.
Husk lagen og sygesikring ved behandling

Du kan altid finde os på klinikken

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Sönke Dieter Bohlmann

MSc. Pain Science; Exam. MPT Fysioterapeut; Smertevejleder

Kompetenceprofil

Sönke er svaret ved intense, komplekse og/eller langvarige smerteproblematikker der nedsætter din funktionalitet og/eller livskvalitet. Ved at tage sig ekstra tid til den første behandling og igennem en helhedsorienteret men evidensbaseret tilgang kan i komme i mål hurtigt og effektivt.

Sönke har en mastergrad i Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling fra Aalborg Universitet og har arbejdet som fysioterapeut på klinik siden 2015. Han holder foredrage og workshops vedr. smerter siden 2020 og pt tager han sin diplom i fysioterapi (MT).

Efteruddanelser & kurser

Igangværende:

 • Diplomuddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi (MT)

Afsluttet:

 • MSc. Smertevidenskab og Tværfaglig Smertebehandling
 • Exam. MPT Fysioterapeut
 • Differentialdiagnostik (MT)
  • Neurologi
  • Reumatologi
  • Spinalkirurgi
  • Medicinske Sygdomme
 • McKenzie (A & B) 
 • Smertekursus 2.0 (v. Lars Avemarie)
 • Trænerlicens (TRX)
 • Akupunktur (Western Medical Acupuncture)