Brabrand Fysioterapi

Foredrag – Kom og vær med til at gøre en forskel på smerterne

Kom til smerteforløb - lær at tackle dine smerter

Kom og vær med til de næste foredrage om smerter og meld dig på smerteforløbet i juni 2023.

Efter sidste gangs succes, kan vi nu med stor begejstring åbne dørene igen til foredrage omkring smerter. Som noget nyt, bliver det denne gang afholdt over 3 aftener. Her bliver du klædt godt på hvad forskningen har at  byde ind med omkring længerevarende, tilbagevendende, konstante eller kroniske smerter. For dig betyder det, at du kan blive klog på, hvad der egentlig virker og du bliver garanteret overrasket hvor mange myter du kan begrave.

Lær hvad der sker i kroppen på vejen fra akutte til kroniske smerter og hvad du kan gøre for at undgå dette. Hvordan kan du selv gøre noget for at forbedre eller fjerne smerterne og hvordan du kan leve bedst muligt med kroniske smerter.

Sönke er eksamineret og autoriseret fysioterapeut og arbejder til dagligt på klinik. Ved siden af læser han en Master på Aalborg Universitet i Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling og parallelt til det er han også i gang med sin diplom i fysioterapi. Han specialiserer sig på komplekse problemstillinger og tilbagevendende og konstante smertetilstande.

Næste foredrag holdes på klinikken tirsdagene d. 13., 20. og 27. juni fra kl. 17-18. Tilmelding for hele forløbet koster 400,- kr. Der er 40% rabat (spar 160,- kr .) hvis du er studerende eller tidligere har været til foredragene og har brug for en opdatering (Begrænset antal pladser – først til mølle.)

Kontakt os hvis dette skulle passe til dig – 86260030 eller brafys@gmail.com. Kom og vær med 🙂

“Jeg glæder mig til endnu en nørdede aften med masser af spændende spørgsmål!” – Sönke

Sönke Dieter Bohlmann

Exam. MPT Fysioterapeut &
Kandidatstuderende på Aalborg universitet