Brabrand Fysioterapi

Smerteforløb – Kom og vær med til at gøre en forskel på smerterne

Smerteforløb - lær at takle dine smerter

Kom og vær med til de næste foredrage om smerter og meld dig på smerteforløbet i september 2023.

Efter sidste gangs succes, kan vi nu med stor begejstring åbne dørene igen til foredrage omkring smerter. Som noget nyt, bliver det denne gang afholdt over 3 dage. Igennem 2 aftener bliver du klædt godt på hvad forskningen har at  byde ind med omkring længerevarende, tilbagevendende, konstante eller kroniske smerter. Efter foredragene vil du igennem en udvidet individuel konsultation finde en skræddersyet løsning til dine behov og er dermed bedst forberedt på at starte et liv, hvor smerter ikke begrænser dig.

For dig betyder det, at du kan blive klog på, hvad der egentlig virker og du bliver garanteret overrasket hvor mange myter du kan begrave.

Lær hvad der sker i kroppen på vejen fra akutte til kroniske smerter og hvad du kan gøre for at undgå dette. Hvordan kan du selv gøre noget for at forbedre eller fjerne smerterne og hvordan du kan leve bedst muligt med kroniske smerter.

Sönke er Exam. MPT fysioterapeut og arbejder til dagligt på klinik. Ved siden af læser han en Master på Aalborg Universitet i Smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling og parallelt til det er han også i gang med sin diplom i fysioterapi. Han specialiserer sig på komplekse problemstillinger og tilbagevendende og konstante smertetilstande.

“Jeg glæder mig til endnu en nørdede aften med masser af spændende spørgsmål!” – Sönke

Tidspunkt: mandagene d. 4. og 11. september fra kl. 17-18.15. 

Sted: Brabrand Fysioterapi

J.P. Larsens Vej 2

8220 Brabrand

Pris: 500,- kr (20% studierabat). 

Kun foredragene: 400,- kr

Tidligere deltagere: 300,- kr. 

(Begrænset antal pladser – først til mølle.)

Kontakt os hvis dette skulle passe til dig – 86260030 eller brafys@gmail.com. Kom og vær med 🙂

Det siger tidligere deltager

“Meget underholdende, men lige så meget provokerende. Jeg troede, at jeg vidste, hvad smerter er, men det giver meget mere mening nu. Det var en kæmpe øjenåbner og sidenhen har jeg lavet fremskridt. En anbefaling til enhver der lider af smerter.”

“Et yderst vedkommende foredrag om kroniske smerter , hvor deltagerne blev inddraget ….så lærerigt”

Sönke Dieter Bohlmann

Exam. MPT Fysioterapeut &
Kandidatstuderende på Aalborg universitet